- Opis
- Cechy
- Składniki
- Marka
Arthroxon plus najsilniejszy wzmacniacz chrząstki Scitec! 6800 mg kolagenu na porcję 2000 mg msm 450 mg siarczanu chondroityny w proszku błony skorupki jaja. 1320 mg siarczan glukozaminy 1500 mg witaminy C Z proszkiem do chrząstki Uc-Ii Odżywiaj swoją chrząstkę! Jeśli chcesz, aby chrząstka w twoim ciele funkcjonowała prawidłowo, aby działała jak nasmarowane części, powinieneś je karmić i "natłuszczać". Tak jak mięśnie wymagają stałego dostarczania składników odżywczych, chrząstka nie jest inna. Ponieważ o wiele łatwiej jest zapobiegać problemom z chrząstką niż je leczyć, nietrudno zauważyć, że prawidłowe odżywianie chrząstki jest najwyższym priorytetem zarówno dla sportowców, jak i dla zwykłych ludzi. Arthroxon Plus zawiera wysokie dawki substancji, które nasza chrząstka woli „zużywać”. Formuła proszku sprawia, że najłatwiej jest uzyskać odpowiednią dawkę – wystarczy pomyśleć o 6+ gramach kolagenu na porcję! Produkt jest również wzmocniony witaminą C i manganem. Witamina C przyczynia się do prawidłowego tworzenia kolagenu, a tym samym do utrzymania prawidłowego stanu i funkcji chrząstki, natomiast mangan przyczynia się do prawidłowego tworzenia tkanki łącznej.
- Referencja70ee3d9c-f12f-47b4-bd23-b241683ed5dd
-
Marka
Scitec Nutrition
-
Ilość
320 gr
-
Gender
Others
-
Smak
hibiskus arbuzowy
Hydrolizowany kolagen arbuzowy z hibiskusa 39%, siarczan glukozaminy KCl (owoce morza) 13%, MSM [metylosulfonylometan 12,5%, środek przeciwzbrylający (dwutlenek krzemu)], aromaty, siarczan chondroityny 8,3%, hydrolizowany proszek chrząstki 6,3%, środki zakwaszające (kwas cytrynowy, Kwas Jabłkowy), Proszek Membrany Jaj 2,8%, Ekstrakt z Kłącza Kurkumy (Curcuma longa), Kwas L-askorbinowy, Słodziki (Sukraloza, Acesulfam K), Bromelaina Ananasowa (1200 GDU/g), Zagęszczacz (Guma ksantanowa), UC-II® Proszek z chrząstki 0,25%, barwnik (karmin), skoncentrowany proszek buraczany [maltodekstryna, koncentrat buraczany, kwas (kwas cytrynowy)], kwas hialuronowy 0,1%, siarczan manganu, ekstrakt z owoców czarnego pieprzu (Piper Nigrum) BioPerine® 0,01%. Hydrolizowany kolagen cytrynowy (39%), siarczan glukozaminy KCl (skorupiaki) (13%), MSM (metylosulfonylometan 12,5%, substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu), kwasy spożywcze (kwas cytrynowy, kwas jabłkowy), siarczan chondroityny (8,3%) ), sproszkowana hydrolizowana chrząstka (6,3%), aromaty, sproszkowana błona skorupek jaja (2,8%), ekstrakt z kłącza kurkumy (Curcuma longa), kwas L-askorbinowy, substancje słodzące (sukraloza, acesulfam-K), barwnik (ryboflawina), bromelaina z ananasa (1200GDU/g), zagęszczacz (guma ksantanowa), proszek do chrząstki UC-II® (0,25%), kwas hialuronowy (0,1%), siarczan manganu, ekstrakt z pieprzu czarnego BioPerine® (piper nigrum, owoc) (0,01%).