- Opis
- Cechy
- Składniki
- Marka
Jako wiodąca na świecie marka odżywek dla sportowców, mamy obsesję na punkcie jakości i wiemy, jak ważne jest dostarczanie organizmowi tego, co najlepsze. Wierzymy również, że nie należy rezygnować ze smaku. Od ponad 35 lat tworzymy produkty, które spełniają jedno i drugie! Batonik zawiera 20 g wysokiej jakości białka, a każdy kęs wypełniony jest warstwami chrupiących chrupek czekoladowych o niskiej zawartości cukru.
Niezależnie od tego, czy jesteś entuzjastą siłowni, czy po prostu szukasz smacznej przekąski, odblokuj więcej dzięki batonom proteinowym Optimum Nutrition.
Korzyści:
20 g wysokiej zawartości białka
Niski cukier
Odpowiedni dla wegetarian
Jak używać:
Sięgaj po jedną z tych wysokobiałkowych przekąsek o każdej porze dnia, niezależnie od tego, czy jesteś na siłowni, w samochodzie, czy przy biurku.
- Referencja5060751990918
-
Marka
Optimum Nutrition
-
Ilość
60 gr
-
Gender
Others
-
Suplementy typu produktu
Białko serwatkowe
-
Smak
Czekolada - Karmel , Karmelowo-Orzechowy
-
Format
gr
-
Zawartość
60
Mieszanka białek mleka (izolat białka mleka, izolat białka serwatki, kazeinian wapnia, hydrolizowany izolat białka serwatki, emulgator: lecytyna sojowa), białkowa polewa mlecznej czekolady (18%) (koncentrat białka serwatki [mleko], masło kakaowe, pełne mleko w proszku, substancja słodząca : Maltitol; miazga kakaowa, naturalny aromat waniliowy), warstwa aromatyzująca karmel czekoladowy (11%) (substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; maltodekstryna, fruktooligosacharydy, olej kokosowy, odtłuszczone mleko w proszku, kakao w proszku, emulgator: lecytyna sojowa; naturalne aromaty, chlorek sodu), Substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), substancje słodzące (sorbitol, erytrytol, sukraloza), fruktooligosacharydy, chrupki kakaowo-sojowe (5%) (izolat białka sojowego, kakao w proszku, skrobia), chrupki sojowe (5%) (izolat białka sojowego, skrobia, sól), Polidekstroza, izomaltooligosacharyd, olej słonecznikowy, aromaty, chlorek sodu, liofilizowane kawałki malin, przeciwutleniacz (ekstrakt bogaty w tokoferol).